Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πιο γνωστούς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Αναλυτικά οι τρόποι είναι οι εξής:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή (παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,60€.

2. Πληρωμή με Paypal

Το PayPal είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής. Ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, κ.α.

3. Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα

Οι πληρωμές μέσω κάρτας υποστηρίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς. Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πύλη πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και η συναλλαγή θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω PayPal κατά την διάρκεια πληρωμής και να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, κ.α. χωρίς να χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal.

4. Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση μετρητών στον λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Η κατάθεση μπορεί να γίνει:

  • σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, ή
  • μέσω e-banking.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR62 0172 6090 0056 0909 0512 784

Λογαριασμός: 5609090512784

Δικαιούχος: ΚΑΛΤΣΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Κατά την κατάθεση στην Τράπεζα μη ξεχάσετε να αναγράψετε:

  1. Τον αριθμό παραγγελίας (εμφανίζεται αυτόματα με το που κάνετε την παραγγελία).
  2. Το ονοματεπώνυμο σας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Η παραγγελία σας στέλνεται αμέσως, μόλις εμφανιστεί στο λογαριασμό μας η κατάθεση που κάνατε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.