Η αποστολή γίνεται συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή Speedex). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στην μεταφορική εταιρεία, ανάλογα με τον τόπο προορισμού και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας, διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας και φροντίζουμε να έχουμε όσο μεγαλύτερη ποικιλία μπορούμε. Μπορείτε να προσθέσετε το εξαντλημένο προϊόν στη «λίστα επιθυμίας» και να ελέγχετε από εκεί την διαθεσιμότητα.

Τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται αυστηρά από εμάς για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβετε ελαττωματικό ή χαλασμένο προϊόν. Ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να σας προτείνουμε μια λύση.

Το προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα, διότι η κάθε οθόνη αντιπροσωπεύει διαφορετικά τα χρώματα και την ανάλυση. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, είμαστε πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Για να αλλάξετε, να προσθέσετε ή να ακυρώσετε μια παραγγελία πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή να μας στείλετε ένα email.

Η αποστολή κοστίζει 3,50€ για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Αν επιλέξετε αντικαταβολή, αυτό έχει ένα επιπλέον κόστος 2,50€.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω PayPal ή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Εάν έχετε ένα κουπόνι στην διάθεσή σας, θα πρέπει συμπληρώσετε τον κωδικό κουπονιού στην σελίδα ¨καλάθι¨ ή ¨πληρωμή¨ κατά την διάρκεια συμπλήρωσης των στοιχείων σας στα αντίστοιχα πεδία.

Ένα ενημερωτικό email θα λάβεις άμεσα με τα στοιχεία της παραγγελίας. Επιπλέον, εάν έχεις λογαριασμό στο Dropit μπορείς να δεις όλες τις παραγγελίες σου στο εικονίδιο του λογαριασμού σου και επιλέγοντας στη συνέχεια «Παραγγελίες» και στο κουμπί «Εμφάνιση».

Στην καρτέλα «Παραγγελίες» στον Πίνακα Ελέγχου του λογαριασμού σου θα βρεις όλες τις παραγγελίες που έχεις κάνει, καθώς και την κατάστασή τους.